Verschillende Sporten

Mixed martial arts

meestal afgekort tot MMA, ( Engels voor: gemengde gevechtskunsten) is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (en vechtsporten ) zoals worstelen (grappling), Judo , Karate, Kungfu, kickboksen, Muay thai boksen en jiu jitsu.

Judo

Judo (柔道 jūdō) is een van oorsprong Japanse zelfverdedigingskunst die rond 1882 is ontworpen door Jigoro Kano. Het woord betekent ‘zachte weg’, waarbij het woordje do (weg) verwant is aan  tao en naast de betekenis ‘manier’ ook de connotatie heeft van ‘levenspad’. Een beoefenaar van het judo heet een judoka. Judo is een sport die wereldwijd beoefend wordt en tevens een olympische sport is.

Judo

Judo is judo voor peuters vanaf 4 jaar. Voor deze leeftijdgroep heeft sportschool Ramirez een les opgezet, waarin bewegen en verbetering van motoriek en coördinatievermogen centraal staan en waarin zij zich vooral helemaal kunnen , uitleven en veel plezier kunnen maken. In de 1 uur durende les komen o.a.; rennen, kruipen, hinkelen, valbreken op een speelse manier en samenwerken in duo’s voor! Starten met judo kan vanaf 4 jaar.

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) is een vechtsport die zich richt op grappling met de nadruk op grondgevechten. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk “afklopt”. Het is gebaseerd op een aangepaste variant van het traditionele Japanse Jiu Jitsu , genaamd “Jiu-do”. Het idee is dat zacht wint van hard. Met andere woorden, een klein zwakker persoon kan met de juiste technieken en bewegingen zichzelf verdedigen tegen een sterker en grotere aanvaller. Je kunt het beoefenen als zelfverdediging, tijdens speciale Grappling toernooien en Mixed Martial Arts toernooien. Sparren en continu herhalen van oefeningen spelen een belangrijke rol in trainingen. Het gaat vooral om de prestatie die geleverd wordt, met name tijdens wedstrijden en toernooien.

Contact

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag over onze lessen? Neem gelijk contact met ons op!

 

 

Contact

Postadres:

Heintje Davidsweg 13

2331 KM Leiden

K.V.K 56013965

Sportschool Key Mura

IBAN: NL28INGB0007317875

info@keymura.nl

Telefoon: 06-83539199

 

Locatie 1:

Arubapad 2
2315 VA Leiden

Locatie 2:

P.C. Hooftlaan 13
2331 AX Leiden

Locatie 3:

Kiljanpad 1
2321 TD Leiden

Locatie 4:

Antoinette Kleynstraat 2
2331 DV Leiden

 

 

Download hier onze Algemene Voorwaarden!